Polèmica

Un jove denuncia que l’han fet fora del pis de Barcelona on vivia per no despenjar la bandera LGTBI

  • La immobiliària ha assegurat que «trenca la uniformitat de la façana»

Imagen de archivo de la manifestación LGTBI de 2019 en Madrid.

Imagen de archivo de la manifestación LGTBI de 2019 en Madrid. / EFE

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 30 anys ha denunciat a través de Twitter que l’han fet fora del pis que tenia llogat a Barcelona per no despenjar la bandera LGTBI de la terrassa.

Notícies relacionades

A finals de setembre va rebre un ‘mail’ de la immobiliària en el qual li indicava que havia de treure l’estendard perquè la propietat no volia que es pengés res a l’edifici perquè «trencava la uniformitat de la façana». Ell els va respondre que era una reivindicació del col·lectiu LGTBI davant les agressions que havia patit últimament. Unes setmanes després, la propietària de l’immoble el va informar que li arribaria una notificació per incompliment de contracte.

El jove ha explicat que ha decidit deixar el pis aquest dissabte i ha assegurat que «no té «cap dubte» que el motiu de la retirada de la bandera és «purament ideològic». Davant d’això, ha detallat que ha denunciat els fets a l’Observatori contra l’Homofòbia. A través de les xarxes socials, l’associació ha lamentat la situació del jove, li ha mostrat el seu suport i s’ha posat a la seva disposició, amb assistència jurídica i amb acompanyament psicosocial.

Temes:

LGTBI