Successos

Un home mata a Taiwan un empleat de botiga que li va demanar utilitzar mascareta

  • L’agressor va entrar al supermercat armat amb un ganivet, amb el qual va clavar diverses punyalades al pit del treballador

Un home mata a Taiwan un empleat de botiga que li va demanar utilitzar mascareta
1
Es llegeix en minuts
EFE

La policia taiwanesa va arrestar un home acusat d’apunyalar un dependent d’un supermercat que li va demanar que es posés una mascareta, recullen avui mitjans taiwanesos.

El sospitós, de cognom Chiang, va acudir a la botiga, situada a Taoyuan, al nord de l’illa, a les 4 de la matinada d’aquest diumenge (20.00 GMT de dissabte) i en va sortir després d’una discussió amb el dependent, que li va demanar que es posés una mascareta.

Poc després, Chiang va tornar a la botiga i va llançar una mascareta a la cara de l’empleat, segons el cap de la comissaria local, Feng Li-tse, que va ser citat en mitjans locals.

Segons Feng, Chiang va tornar una tercera vegada a l’establiment a les 5.25 h (21.25 GMT de dissabte) armat amb un ganivet, amb el qual va clavar diverses punyalades al pit de l’empleat, que va morir poc més tard en un hospital al qual havia sigut traslladat després que alguns testimonis truquessin a una ambulància.

Segons l’agència de notícies CNA, Chiang va assegurar després de la seva detenció que patia problemes psicològics i que no recordava el presumpte homicidi.

Notícies relacionades

La mascareta és obligatòria a Taiwan per precaució contra la Covid-19.

Des del començament de la pandèmia, s’han registrat 848 morts per Covid a l’illa, que compta amb una població de 23 milions d’habitants.