Setge al coronavirus

Madrid demana a les empreses fer el test de Covid als seus empleats abans dels àpats de Nadal

  • La Comunitat estudia tornar a fer cribratges massius abans de les reunions familiars

Primer dia de vacunacion en el Wanda Metropolitano  el estadio del Atletico de Madrid  de policias municipales  bomberos y profesionales de Proteccion Civil  este jueves en Madrid  donde comienza tambien la vacunacion para profesores de hasta 55 anos con dosis de AstraZeneca en el Wanda  en centros de atencion primaria y en el hospital Enfermera Isabel Zendal  EFE  Juan Carlos Hidalgo

Primer dia de vacunacion en el Wanda Metropolitano el estadio del Atletico de Madrid de policias municipales bomberos y profesionales de Proteccion Civil este jueves en Madrid donde comienza tambien la vacunacion para profesores de hasta 55 anos con dosis de AstraZeneca en el Wanda en centros de atencion primaria y en el hospital Enfermera Isabel Zendal EFE Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Govern de la Comunitat de Madrid estudia tornar a fer cribratges massius abans de les reunions familiars de Nadal i demanarà ajuda a les empreses perquè testegin el seu personal abans dels àpats que se celebren en aquestes dates.

Així ho ha desgranat la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, en una entrevista a Antena 3, recollida per Europa Press, on ha posat èmfasi en la necessitat de cara al Nadal «de tornar als tests, perquè és veritat que cal evitar que algú que està contagiant estigui en reunions amb els altres».

La dirigent madrilenya ha posat el focus en què «el 80% dels que s’estan contagiant no estan vacunats i dins d’aquests contagis, el 80% que no està vacunat emmalalteix molt o mor». Així, ha remarcat que «la vacuna és la solució sempre».

Notícies relacionades

«Veurem si fem cribratges massius per part de la Comunitat perquè abans de les reunions familiars, sobretot quan hi participa gent gran, sapiguem que estem protegits», ha dit.

D’altra banda, ha revelat que des de la Conselleria de Sanitat s’estan estudiant els beneficis de vacunar els nens a partir dels 5 anys, però ha incidit que és una decisió que competeix al Ministeri de Sanitat amb l’Agència Europea del Medicament.