Decorat nadalenc

Vigo ‘perd’ una batalla en la carrera de l’encesa dels llums del Nadal 2021

Més de 300.000 leds nadalencs ja brillen en un altre municipi espanyol

Vigo ‘perd’ una batalla en la carrera de l’encesa dels llums del Nadal 2021
1
Es llegeix en minuts

Si creia que el Nadal a Vigo s’encén ben aviat, el sorprendrà saber que hi ha una altra localitat d’Espanya en la qual els llums ja estan encesos. Concretament des de dilluns passat 1 de novembre. O, el que és el mateix, 55 dies abans de Nadal.

¿Qui ha avançat Vigo? Es tracta d’un municipi de l’interior de la província de Màlaga. Amb la pressa que s’han donat al sud, i comparant un cas amb l’altre, podria arribar a dir-se fins i tot que aquest any Vigo encendrà tard els seus llums nadalencs: el 20 de novembre.

El més ràpid d’Espanya aquest any ha sigut l’ajuntament malagueny d’Alameda, un municipi de poc més de 8.000 habitants que s’hauria convertit també en una de les primeres localitats d’Europa a encendre els llums de Nadal en aquesta ‘boja’ carrera per ser els primers i en la qual Vigo fa anys que competeix.

Notícies relacionades

L’enllumenat estarà col·locat als carrers més comercials del municipi d’Antequera, com són la plaça d’Andalucía, carrer Peñuelas, plaça d’España, carrer Granada, plaça de la Constitución i avinguda de la Libertad. En total, 300.000 leds que ja estan brillant. En aquest apartat, amb 11 milions de bombetes, Vigo sí que guanya.

La inauguració d’aquest enllumenat nadalenc va tenir lloc el cap de setmana passat. Entre els ornaments que van començar a brillar destaca un arbre il·luminat de 10 metres sobre la font de la Placeta, un camell, un cotxe, estrelles i diferents figures decoratives.

Temes:

Nadal Vigo