Cimera del clima

Trivial: ¿En sabeu més de sostenibilitat i medi ambient que un alumne de 12 anys?

  • Poseu a prova els vostres coneixements sobre la sostenibilitat amb aquest test de 10 preguntes

1
Es llegeix en minuts

Avui us proposem una manera divertida i original d’ampliar els teus coneixements sobre la sostenibilitat i el medi ambient. Amb aquest trivial de només 10 preguntes podreu posar a prova els vostres coneixements i descobrir si en sabeu més que un nen de 12-14 anys.

Per a l’elaboració d’aquest qüestionari els nens i nenes de les Escoles + Sostenibles de Barcelona han participat aportant els seus coneixements per poder elaborar 10 preguntes que, a més de posar-vos a prova, us ensenyaran tot el que no sabeu. El Programa Escoles + Sostenibles va néixer el 2011 amb l’objectiu de conscienciar des de l’educació i el compromís per contribuir a la sostenibilitat i estendre la cultura del medi ambient als centres educatius perquè actuen com agents de canvi a la ciutat, començant pels més petits.

Atreviu-vos a ampliar els vostres coneixements i demostreu que sous «els/les cracs» del medi ambient.


Notícies relacionades

Tots els articles d’EL PERIÓDICO sobre la Cimera del Clima de Glasgow

El món té una última oportunitat per evitar la catàstrofe climàtica i aquesta és la Cimera del Clima de Glasgow (COP26). Entre el 31 d’octubre i el 12 de novembre, governs de tot el món debatran sobre com frenar l’avenç de la crisi climàtica. Aquí podreu trobar tots els articles d’EL PERIÓDICO sobre la COP26.