‘El Periódico de España’ obre canal a Telegram

La xarxa social desplegarà missatges de matí i de tarda, últimes hores i continguts seleccionats

‘El Periódico de España’ obre canal a Telegram
1
Es llegeix en minuts

El periodisme d’‘El Periódico de España’ arriba a la xarxa social Telegram amb l’obertura d’un canal en què el lector podrà accedir als seus continguts més destacats i també a les últimes hores.

Telegram va créixer el 5 d’octubre en 70 milions d’usuaris a causa de la caiguda mundial de Facebook i, en conseqüència, de la seva xarxa de missatgeria instantània WhatsApp. Però la seva popularitat va més enllà de presentar-se com l’alternativa a les fallades del seu principal competidor: la implementació de serveis com els xats secrets, l’edició de missatges, l’enviament d’arxius i, sobretot, els canals informatius són algunes de les raons per les quals cada vegada més usuaris aposten per Telegram.

El canal d’‘El Periódico de España’ pretén ser d’obligat seguiment per als usuaris de Telegram que vulguin estar informats de l’imprescindible i del millor, a més de conèixer el minut de l’actualitat d’última hora.

Per això establim un enviament diari –al matí i a la nit– amb la selecció de les notícies imprescindibles d’aquest mitjà per saber què passa a Espanya i al món. A més, durant la jornada podràs rebre alertes d’última hora i les millors anàlisis i reportatges dels periodistes d’‘El Periódico de España’.

Notícies relacionades

Si ja sou usuaris de Telegram, podeu seguir el canal d’‘El Periódico de España’ clicant aquí.

Si no sou usuaris de Telegram, us podeu descarregar l’aplicació en aquest enllaç.