Terminals

Aena permetrà el lliure accés a les terminals dels aeroports en els pròxims dies

  • La mesura permetrà que familiars i amics puguin entrar a part dels aeròdroms per rebre o acomiadar els viatgers

EPP.MIL_ECONOMIA.51785573.JPG

EPP.MIL_ECONOMIA.51785573.JPG / RICARD CUGAT (EPC)

1
Es llegeix en minuts

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que «en els pròxims dies» s’aixecaran les restriccions d’accés a les terminals dels aeroports dependents d’Aena aplicades amb motiu de la Covid-19. Actualment, per evitar aglomeracions, només poden entrar a les terminals aeroportuàries passatgers amb targeta d’embarcament, treballadors de l’aeròdrom i acompanyants amb causa justificada.

Notícies relacionades

Aquesta limitació s’acabarà en els pròxims dies, segons ha explicat la ministra des de la segona i última jornada de l’escola de tardor que el PSC celebra a Barcelona. «En els pròxims dies anunciarem i aprovarem al Consell de Ministres que eliminem les restriccions per a l’accés a les terminals als aeroports d’Aena», ha dit.

Sánchez ha justificat aquesta decisió per la millora de les dades pandèmiques en el marc d’un debat en què també hi han participat els presidents d’Aena i Renfe, Maurici Lucena i Isaías Táboas, respectivament, i el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. «És un bon anunci, perquè acostarem, en certa manera, aquests comiats o aquestes rebudes facilitant l’accés no només dels passatgers i del personal, sinó d’acompanyants», ha celebrat la ministra

Temes:

AENA Aeroports