Després d’una baralla uns dies abans

Tres joves detinguts per atropellar tres ciclistes menors d’edat i haver pegat amb un pal a un d’ells

  • Després de l’atropellament van baixar del vehicle i van apallissar una de les víctimes, que té diverses costelles fracturades

  • Uns dies abans hi havia hagut una baralla entre joves i un dels arrestats havia resultat ferit a la mà

Tres joves detinguts per atropellar tres ciclistes menors d’edat i haver pegat amb un pal a un d’ells
1
Es llegeix en minuts
EFE

Agents de la Policia Nacional han detingut a la població de Real de Gandia, al sud de la província de València, tres homes, dos de 19 anys i l’altre de 20, com a presumptes autors d’un delicte de temptativa d’homicidi després d’atropellar tres menors que circulaven amb bicicleta.

Després de la col·lisió, els arrestats van baixar del vehicle i van començar a apallissar amb pals una de les víctimes, que va ser greument ferida amb diverses costelles fracturades que li van provocar un neumotorax, han informat avui fonts de la Prefectura Superior de Policia.

El fet es va produir el 28 de setembre sobre dos quarts de sis de la tarda a l’encreuament dels carres Lloc Nou de Sant Jeroni amb l’avinguda de Xàtiva del municipi valencià de Real de Gandia, quan tres menors que circulaven amb dues bicicletes van ser atropellats a gran velocitat per un vehicle. Després de l’atropellament, els tres homes van baixar del vehicle i van començar a agredir una de les víctimes amb pals, mentre que els altres dos menors van aconseguir fugir del lloc.

Després d’aquests fets, els agents van localitzar al lloc dels fets un tros d’un faldó de plàstic amb una numeració inscrita que pertany al vehicle implicat, cosa que els va permetre localitzar la marca i model del cotxe al qual pertanyia.

Com a conseqüència de les investigacions i de les gravacions obtingudes per una de les càmeres de seguretat de la zona, els agents van esbrinar la identitat dels tres ocupants del vehicle, que van ser detinguts, i van recuperar el vehicle, que presentava alguns danys.

Notícies relacionades

Tot sembla indicar que dos dies abans s’havia produït una baralla entre dos grups de joves en la que un dels majors d’edat detinguts va ser ferit al canell per arma blanca i posteriorment, juntament amb dos amics més, va iniciar la recerca dels presumptes agressors, que van ser localitzats dos dies després circulant en dues bicicletes.

Després d’identificar els responsables, els homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i, després de passar a disposició judicial, han ingressat a la presó.