Ingressada a l’hospital comarcal

Un home apunyala una dona en un carrer d’Olot

Els Mossos en busquen l’autor, que seria l’exparella de la víctima

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Un home ha apunyalat una dona i li ha causat diverses ferides, que segons les primeres informacions, serien talls superficials. La víctima ha ingressat a l’hospital comarcal d’Olot, on se l’està avaluant. Presenta ganivetades al coll i al braç. El succés s’ha desencadenat entorn de dos quarts de quatre de la tarda al carrer de de Camil Mulleras, a l’altura de l’encreuament amb el carrer de Rengle, en ple centre de la ciutat –a prop de la plaça del mercat municipal–.

Per causes que els Mossos investiguen, l’home s’ha acostat a la dona i li ha fet diversos talls amb un ganivet i després ha fugit amb cotxe.

Al produir-se els fets, diversos testimonis han alertat al telèfon d’emergències. A lloc s’han desplaçat tots els serveis d’emergències (Policia, Mossos i SEM). A partir d’allà ha començat una recerca de l’agressor. Per la seva banda, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Olot s’ha fet càrrec del cas.

A l’hospital d’Olot

La dona, per la seva banda, ha sigut atesa pel SEM i ràpidament una ambulància l’ha traslladat a l’hospital comarcal, on els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Olot esperen prendre-li declaració per aclarir el succeït.

Notícies relacionades

En el moment dels fets, la víctima anava acompanyada de la seva mare i aquesta ha parlat amb la policia i ha destacat que el presumpte autor seria conegut, l’exparella de la víctima.

Amb la descripció facilitada pels testimonis i la familiar, els Mossos busquen el presumpte autor de l’apunyalament. Es tracta d’un veí de la ciutat, de 40 anys. El presumpte autor, a qui busca la policia compta amb múltiples antecedents i té en vigor una ordre d’allunyament cap a la víctima.