A Lleida

Vídeo | Les brutals imatges d’un camió envaint el carril contrari

Els fets van tenir lloc a la N-230, a l’altura de Viella

Vídeo | Les brutals imatges d’un camió envaint el carril contrari

Mossos

1
Es llegeix en minuts

Imatges esgarrifoses. Ahir els Mossos van detenir un conductor de 55 anys i veí de Lleida per conduir temeràriament mentre circulava per l’N-230, a l’altura del punt quilomètric 175, a Viella (Lleida). Es tractava d’un camió que anava envaint el carril contrari de la circulació i posant en risc la resta de vehicles. La policia va aconseguir localitzar i denunciar el camioner pels fets. En les imatges es veu com va estar a punt de xocar frontalment amb un vehicle.

Així mateix, dilluns, en un control de transports a la mateixa carretera, els Mossos van denunciar penalment a un camioner de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Colmenar (Màlaga), conduint amb una taxa d’alcohol 10 vegades superior a la permesa.

Durant l’operació es va aturar un camió articulat que feia transport de mercaderies entre Espanya i el Regne Unit i, durant la parada, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Seguidament, li van fer la prova d’alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu d’1,51 mg/l, cosa que suposa una taxa 10 vegades superior a la màxima permesa.

Notícies relacionades

Els Mossos van procedir a la immobilització del camió i el conductor haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció de Viella quan sigui requerit.

Altres imatges esgarrifoses

Els Mossos també han penjat a les xarxes socials altres imatges esborronadores d’un conductor que anava begut. Va tenir lloc a Sallent, el Bages.