Immigració

Porten Motril 15 migrants que van arribar en dues embarcacions al litoral de Granada

  • Tres d’ells anaven en una moto aquàtica gairebé enfonsada i la resta, en un pesquer amb problemes per navegar

Porten Motril 15 migrants que van arribar en dues embarcacions al litoral de Granada

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un total de 15 persones, totes homes i d’origen marroquí entre ells tres menors, han sigut traslladades aquesta nit al port de Motril després de ser rescatades en dues embarcacions que tenien problemes per navegar.

La primera embarcació rescatada ha sigut una moto aquàtica que estava pràcticament enfonsada i amb tres ocupants, un d’ells menor, que feia diverses hores que eren a l’aigua quan van ser localitzats per un barco mercant que navegava a poc més de 20 milles de la costa granadina. Els tres migrants van ser traslladats al port de Motril pel propi mercant i van ser atesos per la Creu Roja. Tot just arribar van indicar que havien sortit a la moto aquàtica aquell mateix matí des d’una platja pròxima a Espígols, al nord del Marroc.

Notícies relacionades

La segona embarcació era un petit pesquer ocupat per 12 persones, entre les quals 2 menors, que van ser rescatades per una patrullera del Servei marítim de la Guàrdia Civil als voltants de la costa granadina i traslladada també al port de Motril on van arribar passades les 22.30 hores.

Els quinze migrants es troben en bones condicions i han sigut posats a disposició de la Policia Nacional al centre d’acolliment que disposa a la dàrsena de Motril.