91 morts a les carreteres 2021

Mor el conductor d’una motocicleta en un xoc amb una altra moto a l’AP-7

  • L’acompanyant, ferida de menor gravetat, ha sigut traslladada en helicòpter a l’Hospital de Bellvitge

AP-7  a la altura de La Roca del Vallès.

AP-7 a la altura de La Roca del Vallès. / ANNA MAS TALENS (EPC)

1
Es llegeix en minuts

El conductor d’una motocicleta ha mort aquest diumenge a l’AP-7, al Papiol (Barcelona) al col·lidir amb una altra moto, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El mort, veí de la localitat d’Olesa de Montserrat, anava amb una acompanyant que ha resultat ferida de menor gravetat i ha sigut traslladada en helicòpter fins a l’Hospital de Bellvitge.

Entorn de les 13.52 d’aquest diumenge és quan ha tingut lloc el sinistre. En el punt quilomètric 161 de l’AP-7, al terme del Papiol, una motocicleta ha impactat amb una altra motocicleta que circulava per davant. De moment, es desconeix quines han sigut les causes de l’esmentada col·lisió, tot i que el Servei Català de Trànsit ha informat que un dels dos vehicle ha realitzat un moviment brusc.

Notícies relacionades

A conseqüència de l’impacte, J,M.G., veí d’Olesa de Montserrat de 46 anys, ha mort. Es tractava del conductor de la moto que circulava per darrere. La seva acompanyant ha resultat ferida de menor gravetat i ha sigut traslladada fins a l’Hospital de Bellvitge en un helicòpter del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM). Al lloc de l’accident s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l’helicòpter medicalitzat del SEM. L’accident ha fet que durant dues hores només es pogués circular per un carril en l’AP-7 en sentit sud.

Amb aquesta nova víctima són ja 91 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit ocorreguts a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals més d’una tercera part, 32 en concret, eren motoristes.