A Diagonal

Un incendi al metro de Barcelona deixa sense servei part de l’L3

  • L’incident afecta el servei entre les estacions de Liceu i Vall d’Hebron

  • El personal de TMB ha desallotjat els passatgers de Diagonal pel fum

  • Metro de Barcelona: mapa de línies, horari i preus

Un incendi al metro de Barcelona deixa sense servei part de l’L3

DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi a l’estació de Diagonal de l’L3 del metro de Barcelona poc abans de les nou del matí ha interromput la circulació de la línia entre el Liceu i Vall d’Hebron. L’actuació dels Bombers al Passeig de Gràcia, a més, ha desviat la circulació de les línies d’autobús 22 i 24. Els viatgers han sigut desallotjats de l’estació pel fum però no s’han produït ferits.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que la circulació de la línia es veurà afectada per retards.

Els passatgers que eren a Diagonal han sigut desallotjats de l’estació per fum, segons han compartit alguns d’ells a les xarxes socials.

El foc, que s’ha localitzat a la part inferior del primer cotxe del metro, ha sigut ràpidament apagat per un treballador de l’operadora, però la forta presència de fum ha fet aconsellable el desallotjament. Diagonal és una de les estacions més freqüentades de la xarxa de transport públic de Barcelona perquè és intercanviador de les línies L3 i L5, a més de connectar amb la parada de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Oficina d’informació tancada

Poc després de l’incident, s’ha activat un servei especial de bus al tram entre Catalunya a Vall d’Hebron. També es pot anar de Liceu a Catalunya amb la línia V13 de bus.

Notícies relacionades

TMB també ha tancat el punt d’informació que té a l’estació com a mesura preventiva. A les xarxes ha informat que atendria a les oficines de Sagrada Família, Sagrera i Universitat.

Restablert el servei

Poc abans de les 12.00 hores, TMB ha informat que s’havia recuperat la normalitat en el servei metropolità.

Temes:

Incendis Metro