Intervenció programada

El Papa serà operat a Roma d’un problema al còlon

  • El pontífex serà operat d’una «estenosi diverticular simptomàtica del còlon» al Policlínic Gemelli de Roma.

1
Es llegeix en minuts

El Papa Francesc ha sigut ingressat aquesta tarda a l’hospital Policlínic Gemelli de Roma per ser sotmès a una intervenció quirúrgica programada per a «una estenosi diverticular simptomàtica del còlon», segons ha informat el Vaticà en un comunicat.

Notícies relacionades

«Aquesta tarda Sa Santedat el Papa Francesc ha anat al Policlínic A. Gemelli de Roma on serà sotmès a una cirurgia programada per a una estenosi diverticular símptomàtica del còlon», va indicar el portaveu vaticà, Matteo Bruni. L’operació, que podria tenir lloc avui mateix, serà portada a terme pel doctor Sergio Alfieri i al seu terme es divulgarà un comunicat sobre l’estat de Francesc, de 84 anys.

La intervenció estava programada amb temps i no suposa cap risc per al pontífex. El Papa Francesc va abandonar el Vaticà i va arribar a la clínica pel seu propi peu. El pontífex va sortir de la Casa Santa Marta a primera hora de la tarda després d’haver presidit la pregària de l’Àngelus sobre el migdia amb els fidels reunits a la Plaça de Sant Pere.

Temes:

Papa Francesc