successos

Roben a un minusvàlid a Palafugell i pengen l’agressió a internet

  • Els Mossos detenen els dos sospitosos que van perpetrar la seva acció quan la víctima anava a treure diners d’un caixer

Roben a un minusvàlid a Palafugell i pengen l’agressió a internet
1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 21 i 22 de juny dos homes de 34 i 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Palafrugell, per un robatori perpetrat a una persona que pateix minusvalidesa i haver penjat el vídeo de l’agressió a internet. La policia els acusa d’un delicte de robatori amb violència i descobriment i revelació de secrets

El succés va tenir lloc el 20 de juny a mitja tarda. La víctima va anar a treure diners al un caixer d’una entitat bancària de Palafrugell quan una persona que coneixia li va tallar el pas amb una furgoneta. El conductor del vehicle va sortir i va començar a colpejar violentament l’home fins que el va fer caure a terra, on li va continuar donant puntades de peu.

Després de l’agressió, el lladre li va robar els pocs diners que portava aquesta persona. El perjudicat pateix una minusvalidesa cognitiva i funcional del 42%, que el fa especialment vulnerable i amb conseqüències molt més greus per a la seva salut al rebre els cops.

En una xarxa social

Notícies relacionades

L’endemà, l’home que havia patit el robatori va tenir coneixement que s’havia penjat el contingut de l’agressió de la qual havia sigut víctima en una coneguda xarxa social a internet. A la gravació es veia de manera clara com el colpejaven i es burlaven d’ell.

Els Mossos de la comissaria de la Bisbal van iniciar la investigació per identificar els responsables. El 21 de juny els agents van localitzar i van detenir a Palafrugell un dels agressors i el dia 22 el segon a la Bisbal d’Empordà. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 22 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.