Guàrdia Civil

Investiguen una violació a una dona durant una cita de Tinder a Inca

El sospitós no va obrir la porta als agents que van acudir al lloc

Investiguen una violació a una dona durant una cita de Tinder a Inca

DM

2
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil està investigant la violació soferta a Inca per una dona per part d’un home amb qui s’havia citat a través de l’aplicació de contactes Tinder. La víctima va demanar auxili als serveis d’emergències en plena matinada i va explicar que acabava de ser agredida sexualment i colpejada per part d’un individu amb qui s’havia citat. Mentre era traslladada a l’hospital per ser atesa, agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil van acudir a la vivenda del sospitós, on s’havien produït els fets, però l’home no els va obrir la porta. La Policia Judicial va obrir una investigació per identificar-lo i detenir-lo.

Els fets van produir-se cap a les quatre de la matinada de dimecres passat, segons van explicar fonts policials. Va ser la mateixa víctima qui, molt nerviosa i espantada, va contactar per telèfon amb el servei d’emergències 112. La dona va explicar que acaba de ser violada i colpejada per un home i diverses patrulles de la Policia Local d’Inca i de la Guàrdia Civil van acudir ràpidament al lloc.

Els agents van trobar la víctima en ple carrer, a l’avinguda Reyes Católicos. Van comprovar que presentava algunes lesions i van sol·licitar la presència d’una ambulància. La dona va explicar que unes hores abans havia concertat una cita amb un desconegut a través de l’aplicació de contactes Tinder. Pel que sembla, la víctima va acudir aquella nit al domicili de l’home per conèixer-se.

Durant la trobada, el sospitós hauria forçat la dona a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat. La perjudicada va relatar que l’acusat s’havia mostrat molt agressiu i li va clavar diversos cops. Va ser traslladada a un centre hospitalari per ser atesa de les ferides que presentava i sotmesa a una revisió ginecològica.

Notícies relacionades

Mentrestant, els agents de la Policia Local d’Inca i la Guàrdia Civil van acudir al domicili on s’havien produït els fets. El presumpte autor de la violació, a l’advertir la presència dels investigadors, es va tancar a la vivenda i no va atendre les insistents trucades dels agents per entrevistar-se amb ell. La Guàrdia Civil va assumir la investigació del cas i va dur a terme diverses gestions per identificar l’acusat. Les fonts consultades no van poder precisar si ha sigut ja detingut per aquests fets.

Les forces de seguretat recomanen, a l’utilitzar aquest tipus d’aplicacions, evitar compartir informació sensible, revisar totes les dades de l’altra persona, no compartir la ubicació, mantenir cert grau de privacitat en les imatges que es comparteixen, reunir-se en llocs públics i avisar algun pròxim del lloc on s’acudeix.

Temes:

Violacions