A Abrera

Mor una mossa en un accident amb un conductor ebri que va fugir

L’home va fugir a peu, va deixar un ocupant ferit al vehicle i va acabar sent arrestat de matinada

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Una agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei ha mort aquesta nit en un accident de trànsit, a l’impactar el seu vehicle amb un turisme el conductor del qual, amb símptomes d’embriaguesa, ha fugit a peu, fins que ha pogut ser detingut cap a les quatre de la matinada.

Segons han informat a EFEe fonts pròximes al cas, l’accident va passar cap a les 23.00 hores d’ahir, a la BV-1201, a l’altura d’Abrera (Barcelona), quan van xocar per motius que s’investiguen dos turismes, un dels quals, conduït per una agent dels Mossos que tornava a casa després de la seva jornada laboral.

Detingut hores després

L’agent va morir a causa de l’impacte amb l’altre turisme, en què viatjaven dues persones, el conductor, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit greu i que està ingressat a l’Hospital de Bellvitge.

Segons alguns testimonis, el conductor que es va escapar a peu presentava símptomes de trobar-se en estat d’embriaguesa.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van iniciar un ampli dispositiu als voltants de la zona de l’accident per intentar localitzar el conductor fugit, primer al costat del riu Llobregat i després en urbanitzacions pròximes.

Finalment, el conductor escapat ha pogut ser localitzat a les quatre de la matinada i, un vegada detingut, ha sigut traslladat a l’Hospital de Martorell.