Detingut per conduir begut, drogat i de forma temerària per l’AP-7

  • L’home, de 35 anys, va donar positiu en cocaïna, amfetamines i opiacis i circulava amb gairebé el triple del màxim permès d’alcohol

Detingut per conduir begut, drogat i de forma temerària per l’AP-7

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys que conduïa de forma temerària i sota els efectes de l’alcohol i altres drogues per l’autopista AP-7 i que posteriorment va tenir un accident a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

La policia catalana ha explicat aquest dijous, segons informacions de l’agència Efe, que els fets van tenir lloc cap a les 16 hores de diumenge passat, quan un agent fora de servei va observar, en una carretera urbana d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), un vehicle que envaïa el carril contrari per saltar-se tres semàfors en vermell, cosa que va obligar altres conductors a frenar per evitar xocar contra l’infractor.

Un agent va seguir l’infractor

L’agent va alertar dels fets al telèfon d’emergències i va seguir el vehicle, que va entrar a la carretera B-23 i va continuar circulant de manera temerària posant en risc la resta de conductors.

A l’arribar al lloc, les dotacions policials van localitzar el vehicle a l’autopista AP-7, en sentit Girona, però el conductor no va fer cas de les seves indicacions, va continuar conduint de forma temerària fins que, finalment, va tenir un accident a l’accés d’un polígon industrial a Santa Perpètua.

Intent de fugida

El conductor va intentar fugir del lloc corrent, però els agents van aconseguir detenir-lo malgrat la seva resistència activa.

Notícies relacionades

La prova d’alcohol va donar un resultat de 0,71 mg/l d’aire exhalat, gairebé el triple del màxim permès, i la de drogues va donar positiu en cocaïna, amfetamines i opiacis.

Davant els fets, els agents van detenir l’home, que està citat per comparèixer davant el jutge, com a presumpte autor d’un delicte de conduir sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat.