A Girona

Mor un nen de 2 anys després de caure en una piscina a la Garrotxa

L’infant es va precipitar a l’aigua a les Preses, el SEM el va reanimar, però va perdre la vida cinc dies després

L’hospital maternoinfantil de la Vall d’Hebron.

L’hospital maternoinfantil de la Vall d’Hebron. / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

Un nen de dos anys d’Olot va morir dijous passat després d’estar ingressat durant cinc dies a l’hospital arran d’una caiguda accidental en una piscina de les Preses (la Garrotxa, Girona). La criatura no va superar les complicacions de l’ofegament que va patir.

El desgraciat succés es va produir diumenge 23 de maig a la tarda en una casa de les Preses . Per causes que es desconeixen, la criatura es va acostar fins a la piscina de la casa, va cedir el plàstic protector que escalfa l’aigua i va caure a l’interior.

La família del menor i una altra eren a la casa i el SEM va anar fins al lloc amb diverses ambulàncies . La criatura, una vegada fora de l’aigua, va poder ser reanimada malgrat l’estat feble.

Notícies relacionades

Posteriorment, una ambulància el va traslladar fins a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, on va ingressar. La criatura, no obstant, va morir. Els Mossos tenen obertes les diligències i enviaran l’atestat al jutge. Es considera una mort accidental.

La mort d’aquest menor arriba un mes després que una nena de cinc anys de la Bisbal també es precipités en una piscina d’una casa. També la van poder recuperar, però al cap d’unes hores va morir a l’Hospital Josep Trueta de Girona.