Tràgic final

Mor després de caure del 12è pis l’avi que ja va ser salvat in extremis aquesta setmana a Vigo

L’home, que va estar a punt de precipitar-se dilluns, va caure aquest divendres des de l’apartament en què vivia i va morir a l’acte

Mor després de caure del 12è pis l’avi que ja va ser salvat in extremis aquesta setmana a Vigo

TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Final tràgic per a una història que havia començat amb caires heroics. Aquest matí ha mort l’avi que dilluns passat va ser rescatat in extremis quan estava a punt de caure des d’un dotzè pis a Navia. L’home aquesta vegada sí que es va precipitar des de l’apartament en què vivia i va morir a l’acte, han relatat fonts veïnals a ‘Faro de Vigo’, de Prensa Ibérica.

A la zona hi han acudit unitats de la Policia Nacional i la Local, els Bombers de Vigo i les urgències sanitàries, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Dilluns al migdia un veí que vivia al mateix edifici va aconseguir subjectar l’avi quan estava a punt de desplomar-se des de l’ampit de la finestra que dona al carrer Teixugueras. La Policia Nacional, que va informar de la intervenció d’una de les seves agents en el rescat, va explicar que l’home estava desorientat quan van passar els fets. En aquesta ocasió, al voltant de les 9.00 h, va caure al pati interior de la vivenda. Es desconeix si, com en l’ocasió anterior, hi havia els seus familiars a la vivenda.

El rescat de dilluns va causar un gran impacte al barri de Vigo, sobretot per l’acció del veí que va arribar just a temps per agafar l’home pel cinturó abans que perdés peu i se n’anés al buit.

Temes:

Vigo