Vox demana que l’himne d’Espanya soni cada matí a les escoles de Múrcia

El grup municipal de l’Ajuntament de Múrcia reclama en una moció que cada centre educatiu tingui una bandera nacional a l’entrada i una foto de Felip VI a cada classe

Vox demana que l’himne d’Espanya soni cada matí a les escoles de Múrcia
1
Es llegeix en minuts

Una bandera a l’entrada de cada centre educatiu, una foto del rei Felip VI a cada aula i cada matí haurà de sonar l’himne nacional quan els alumnes arribin a classe. El grup municipal de Vox a l’Ajuntament de Múrcia ha presentat una moció per al pròxim ple del maig, que se celebra aquest dijous, on insta el Govern local a defensar els símbols nacionals, «atacats per aquells que intenten dividir-nos». Emparant-se en els «nombrosos episodis de violència que s’han produït durant les campanyes electorals» a Madrid i Catalunya i el recolzament que rep el Govern d’Espanya de «partits separatistes, comunistes i proetarres», Vox reclama que totes «les escoles públiques llueixin la bandera nacional, col·locada preferiblement a l’entrada a les esmentades instal·lacions o en un lloc visible», així com que cada aula pengi de la paret una fotografia del Cap d’Estat, «símbol de la unitat d’Espanya».

La imatge del rei a les aules és necessària per a Vox ja que Felip VI «està sent objecte d’innombrables atacs per part de l’esquerra radical del nostre país». La següent demanda del grup municipal ve relacionada amb l’himne nacional, un punt en el qual es reclama a la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament que permetin «que a totes les escoles públiques d’aquest municipi pugui escoltar-se l’himne d’Espanya a primera hora del matí, una vegada els alumnes accedeixin a les aules».

Notícies relacionades

Thank you for watching

La bandera d’Espanya, l’himne nacional i la figura del nostre Cap d’Estat «simbolitzen la unitat de la Nació, són signes de la sobirania, independència, i democràcia de la nostra pàtria», assenyala Vox en la moció.

Temes:

Múrcia Vox