Protesta ecologista

Activistes mediambientals bloquegen centres de distribució de McDonald’s al Regne Unit

«Ho fem per acabar amb la misèria del menjar ràpid que causa obesitat, destrueix l’Amazònia i escalfa el planeta», asseguren

Activistes mediambientals bloquegen centres de distribució de McDonald’s al Regne Unit

Reuters / Matthew Childs

1
Es llegeix en minuts

Activistes ecologistes i de defensa dels animals van bloquejar dissabte diversos centres de distribució al Regne Unit de la cadena de menjar ràpid nord-americana McDonald’s, assegurant que això afectarà 1.300 restaurants. «Ho fem per acabar amb la misèria del menjar ràpid, que causa obesitat, destrueix l’Amazònia i escalfa el planeta», va explicar a Twitter Animal Rebellion.

Aquest grup és darrere l’acció que té per objectiu quatre centres de distribució a Anglaterra: Coventry (centre), Manchester (nord), Basingstoke (sud) i Hemel Hampstead, a prop de Londres. Animal Rebellion va dir que es mantindria en aquests llocs durant almenys 24 hores.

Notícies relacionades

Un portaveu de McDonald’s va dir que els centres de distribució de la cadena estaven «experimentant actualment una interrupció» i que estava avaluant l’«impacte en les entregues» als restaurants. «Demanem disculpes als nostres clients per qualsevol decepció que els pugui causar», va afegir.

Animal Rebellion va publicar imatges en què es veu els activistes bloquejant l’entrada a un centre de distribució a Coventry amb estructures de bambú i una furgoneta. La policia de Coventry va explicar a Twitter que estava dialogant amb els activistes per «minimitzar els trastorns».

Temes:

McDonald's