Tenia 35 anys

Mor el militar vacunat amb AstraZeneca a Navarra

  • El caporal de l’Exèrcit de Terra es trobava en mort cerebral després d’haver sigut inoculat el 7 d’abril passat

Mor el militar vacunat amb AstraZeneca a Navarra
1
Es llegeix en minuts

El cap de l’Exèrcit de Terra F.P.B., de 35 anys, ha mort aquesta matinada a la Clínica Universitària de Navarra, on es trobava ingressat en estat greu des de fa dies, després d’haver sigut inoculat amb la vacuna AstraZeneca. Malgrat que Navarra va informar aquest divendres de la mort, l’Exèrcit de Terra assegura que ha tingut lloc aquest dissabte de matinada.

El militar, destinat al Regiment d’Infanteria Amèrica 66, va ser vacunat contra la Covid-19 el dia 7 d’abril juntament amb la resta de la seva unitat i immediatament després va començar a trobar-se malament. Dies després, el dia 21, va patir un esvaïment quan era al seu domicili i va ser traslladat a l’hospital, on estava ingressat en estat greu fins que va morir, aquest dissabte.

Notícies relacionades

L’Exèrcit de Terra ha informat que la família del caporal ha donat els seus òrgans i la seva prioritat és «recolzar en tot el necessari la seva família i acompanyar-los en aquests moments tan difícils per a tothom».

El caporal F. P. B. havia ingressat a l’Exèrcit l’any 2015 i pràcticament tota la seva vida militar va discórrer en unitats de muntanya, i aquests tres últims anys en el Regiment Amèrica 66. Es trobava en possessió de la Creu al Mèrit Militar amb distintiu blanc.