Restriccions

Mapa de les comarques de Catalunya: ¿On puc anar amb el confinament comarcal?

  • Conegueu fins on us podeu desplaçar si viviu a la comarca del Barcelonès, Bages, Alt Empordà o qualsevol altra de les 42 comarques catalanes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del divendres 9 i fins al pròxim 19 d’abril, Catalunya torna al confinament comarcal. Després d’aixecar aquesta mesura a mitjans de març, la Generalitat ha decidit tornar a implantar-la davant el creixement de contagis que fan presagiar una quarta onada de Covid. La mesura ha entrat en vigor a les 0.00 hores de divendres, moment en què s’ha restringit la mobilitat a tot el territori de la comunitat.

Amb la tornada al confinament comarcal es permet únicament la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades. No obstant, queden prohibits els desplaçaments per activitats culturals, turístiques o de restauració.

En aquest mapa es pot consultar al detall els límits de cada una de les 42 comarques que hi ha a Catalunya. ¿Fins on et pots desplaçar si, per exemple, vius a la comarca del Barcelonès, Tarragonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, la Selva o el Baix Camp?

Mapa de les comarques de Catalunya: ¿On puc anar amb el confinament comarcal?