Detingut un home per la mort d’una àvia a Tarragona

La víctima, de 91 anys, podria haver mort escanyada

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un home de 70 anys relacionat amb la mort violenta ahir a la nit d’una dona de 91 anys a la ciutat de Tarragona, segons ha informat aquest dijous la Policia de la Generalitat.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda quan els Mossos van localitzar el cadàver de l’àvia al seu domicili del carrer Pin i Soler de Tarragona amb signes de violència. Algunes fonts apunten que la víctima podria haver mort escanyada.

Posteriorment, agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos van detenir a la capital catalana un home de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona en relació amb el crim.

Segons fonts pròximes a la investigació, el detingut tindria algun vincle familiar amb la víctima, tot i que no seria fill seu.

Aquestes fonts han indicat també a Efe que en principi es descarta que el presumpte homicida hagués entrat al pis de la dona amb la intenció de robar.

Notícies relacionades

L’home detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi, segons han informat els Mossos.

El jutjat de Tarragona que investiga el cas ha decretat el secret de les actuacions.