Aquest diumenge

Agressió a un vigilant de Renfe a l’estació de la Sagrera de Barcelona | Vídeo

Els agressors, que presentaven signes d’embriaguesa, van reaccionar de manera violenta quan se’ls va recriminar que s’havien colat

Agressió a un vigilant de Renfe a l’estació de la Sagrera de Barcelona | Vídeo
1
Es llegeix en minuts

Una altra agressió a un vigilant de seguretat a Renfe. Va passar diumenge a l’estació de la Sagrera-Meridiana de Barcelona. La víctima va ser colpejada per dos joves, fins que una companya va acudir a ajudar-lo. A les imatges, que han circulat a través de les xarxes socials i han sigut divulgades per col·lectius de seguretat, es veu com els dos homes es llancen contra el vigilant, el tiren a terra i l’agredeixen.

Els fets van tenir lloc diumenge a la nit, abans de l’arribada d’un dels últims trens a l’estació barcelonina. Pel que sembla, els passatgers presentaven signes d’embriaguesa i van reaccionar de manera violenta quan el vigilant els va cridar l’atenció per haver-se colat.

Notícies relacionades

Fonts de vigilants i auxiliars han reiterat en més d’una ocasió un augment de violència en el transport públic de la capital catalana.

El servei de vigilància està subcontractada per Renfe, i no té competències sancionadores, ja que és potestat dels Mossos. Si hi ha una agressió, el cos pot aturar el tren, retenir els implicats i alertar els Mossos.