Des d’avui

WhatsApp ja permet fer videotrucades des de l’ordinador

De moment són individuals, però pròximament la companyia ampliarà aquesta funció per incloure-hi les grupals

WhatsApp ja permet fer videotrucades des de l’ordinador
1
Es llegeix en minuts

Des d’avui, els usuaris de WhatsApp ja poden fer videotrucades a través de WhatsApp Web (o WhatsApp Escriptori), unes comunicacions que, a l’estar xifrades d’extrem a extrem, seran segures i privades, segons ha anunciat la companyia a la seva pàgina web.

La possibilitat de fer videotrucades des de la pantalla d’un ordinador facilitarà el treball entre professionals i permetrà veure millor familiars i amics, així com tenir les de mans lliures durant la conversa, explica WhatsApp.

Finestra independent

Les trucades funcionen tant en orientació vertical com en horitzontal, apareixen en una finestra independent redimensionable a la pantalla de l’ordinador, i sempre es mostren en primer pla, per no perdre mai les videotrucades en una pestanya del navegador o entre una pila de finestres obertes.

Notícies relacionades

A més, a l’estar xifrades d’extrem a extrem, WhatsApp no pot veure-les ni escoltar-les, independentment de si la trucada es fa des del telèfon o des de l’ordinador

De moment les videotrucades són individuals, però pròximament la companyia ampliarà aquesta funció per incloure-hi trucades i videotrucades grupals.

Temes:

Whatsapp