Tràgica mort

Una famosa estrella de TikTok se suïcida als 18 anys

  • Dazharia Shaffer, més coneguda com a Dee a les xarxes socials, havia aconseguit amassar més d’1 milió de seguidors a la plataforma.

1
Es llegeix en minuts

Dazharia Shaffer, més coneguda com a Dee a les seves xarxes socials, ha mort als 18 anys després d’haver-se suïcidat, segons ha confirmat la policia. La jove estrella de TikTok havia passat una temporada d’estrès i problemes de salut mental.

La tràgica mort va passar dilluns passat dia 8, el mateix dia en què la nord-americana compartia una sèrie de vídeos en el seu Instagram titulats com a «última publicació», uns posts que ja han sigut retirats de les xarxes.

Ha sigut el pare de la jove, Raheem Allah, qui ha confirmat la mort de Dazharia a través d’un vídeo en el seu compte de TikTok. «Només volia agrair a tothom l’amor i recolzament que li heu donat a la meva filla», ha escrit el progenitor al costat d’un muntatge de fotos acompanyat de la seva filla. «Desgraciadament ella ja no es troba entre nosaltres, ara està en un lloc millor»

@king_raheem_allahI just want to thank everyone for their love and support of my daughter. Unfortunately she is no longer with us and has gone to a better plau.♬ Missing You – Brandi & TAMIA & Gladys Knight & Chaka Khan

Els familiars de Dee han volgut compartir una pàgina web de ‘GoFundMe’ perquè els seguidors i pròxims a la jove puguin fer donacions per al seu funeral, a més de compartir missatges d’afecte i recolzament. El seu pare ha reconegut que no estava preparat per a aquesta situació i ha lamentat que Dazharia no compartís amb ell els seus problemes de salut mental. «Ho podríem haver solucionat», ha confessat.

Notícies relacionades

Shaffer va ser una de les primeres estrelles emergents de la plataforma de vídeos xinesa en la qual va aconseguir amassar més d’1,4 milions de seguidors. Uns fans que han aprofitat les últimes publicacions en l’Instagram de la ‘tiktokera’ per enviar els seus comentaris d’afecte.

Aquest tràgic succés passa a penes unes setmanes després que TikTok Itàlia es veiés obligat a intensificar les restriccions d’edat després que una nena de 10 anys morís mentre realitzava un dels reptes virals de la plataforma.