Art urbà a Barcelona

TvBoy fa broma amb el terror de ‘La nit de les eleccions’

L’artista urbà ha tornat als carrers de Barcelona per plasmar a la paret la seva visió sobre les futures eleccions catalanes durant la pandèmia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grafiter TvBoy ha tornat a expressar-se de nit a Barcelona mitjançant l’art urbà. Aquesta vegada ha retratat les eleccions catalanes, que tindran lloc el 14 de febrer, sota el títol ‘La nit de les eleccions’. La pintada és al carrer Sant Jaume, i manifesta una crítica a la celebració de les eleccions en plena pandèmia.

La nova obra de l’artista italià associa a les eleccions el concepte de la mort i inclou al costat un full, en forma de papereta electoral, en què consten les seves dades: el seu nom artístic i de l’obra, les seves xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i un codi QR.

Notícies relacionades

Aquesta peça no és l’única que TvBoy ha volgut deixar aquesta nit a la ciutat. A l’Hotel Suizo també ha fet un grafiti, anomenat ‘Despicable me 4’, per reflexionar sobre la figura de Putin. L’ha dibuixat com Gru, el famós dolent d’animació d’Universal Studios i Illumination Entertainment, envoltat dels seus simpàtics sequaços, els Minions.

TvBoy és ja tot un ‘influencer’ de l’art de carrer a les xarxes socials per la seva manera d’expressar-se i criticar a través de les pintures. A Instagram compta amb més de 198.000 seguidors, i a Facebook i a Twitter amb 32.978 i 5.707 seguidors respectivament.