possible assassinat masclista

Mor una dona de 82 anys presumptament assassinada pel seu marit a Vallecas

El cadàver tenia diverses ferides d’arma blanca provocades per un ganivet a l’abdomen i tòrax a l’altura del cor

Mor una dona de 82 anys presumptament assassinada pel seu marit a Vallecas
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional investiga la mort aquest diumenge d’una dona de 82 anys per arma blanca a casa seva a Puente de Vallecas (Madrid), presumptament a mans del seu marit, que també tenia ferides pel que sembla autoinfligides, segons van informar a EFE fonts policials.

El cadàver de la dona, de nacionalitat espanyola, ha sigut trobat aquest diumenge a les 10.30 hores al seu domicili en el número 4 del carrer Benadalid a Puente de Vallecas, en el que podria ser el primer assassinat masclista de l’any a la Comunitat de Madrid.

La dona tenia diverses ferides d’arma blanca provocades per un ganivet a l’abdomen i tòrax a l’altura del cor. Els metges només van poder confirmar la seva mort. Els veïns van ser els que van alertar el 112 que feia molt temps que no tenien notícies del matrimoni, segons informen fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Notícies relacionades

Al lloc es trobava també el seu marit de 84 anys amb ferides pel que sembla autoinfligides a l’abdomen. Va ser traslladat amb pronòstic molt greu a l’Hospital Gregorio Marañón. L’home es troba hospitalitzat en qualitat de detingut per l’homicidi, segons aquestes mateixes fonts.

Al lloc dels fets s’han traslladat indicatius de Seguretat Ciutadana que han acordonat la zona i el Grup de Delictes Violents de la Brigada de Policia Científica per portar a terme una inspecció ocular tècnica policial del lloc dels fets. El Grup VI d’Homicidis de la Brigada de Policia Judicial investiga el succés i les primeres hipòtesis apunten que és un crim masclista, el primer de l’any a la Comunitat de Madrid. És la segona mort violenta a la regió després de l’homicidi divendres passat de matinada d’un home al carrer Alhambra al districte de Latina després d’una baralla, però la primera de l’any per violència masclista.