Durant dues setmanes

Mallorca tancarà bars, restaurants, gimnasos i grans superfícies

Les noves restriccions entraran en vigor dimarts que ve

1
Es llegeix en minuts

El Govern aprovarà dilluns el tancament de bars, restaurants, gimnasos i grans superfícies comercials durant dues setmanes a Mallorca. Aquestes últimes només podran vendre productes essencials com a alimentació o parafarmàcia. La decisió s’adopta al determinar la Conselleria de Salut que els rebrots es deuen en gran manera a les concentracions de persones.

Notícies relacionades

La portaveu de l’Executiu, Pilar Costa, acompanyada de la consellera de Salut, Patricia Gómez, compareix davant els mitjans per explicar les noves restriccions que entraran en vigor dimarts i es mantindran durant dues setmanes. Aquest matí s’ha fet una reunió de la presidenta Francina Armengol i diferents consellers amb les patronals CAEB i PIMEB i als sindicats UGT i CCOO per informar-los de les decisions adoptades.

La Consellera de Salut, Patricia Gómez, ha detallat que s’han registrat 707 nous casos en les últimes 24 hores, «la xifra més alta de contagis diaris des de l’inici de la pandèmia» i la taxa de positivitat ja voreja el 13%.