A l’Alt Empordà

Un camioner begut condueix 11 km en sentit contrari per l’AP-7 a Girona

El vehicle circulava sense el pneumàtic de la roda posterior dreta, que portava únicament la llanta

Un camioner begut condueix 11 km en sentit contrari per l’AP-7 a Girona
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge un home de 30 anys per conduir un camió en contra direcció durant 11 quilòmetres per l’AP-7, sense un pneumàtic de la roda posterior dreta, que portava únicament la llanta, i begut a l’Alt Empordà (Girona).

Segons han informat els Mossos aquest dimecres en un comunicat, el conductor circulava cap a les dues de la matinada en sentit contrari, només amb els llums de posició de davant, i quan va advertir de la presència policial va fer una maniobra brusca i va abandonar l’autopista per la sortida 4.

Els agents van immobilitzar el camió al peatge i van demanar al conductor que baixés de la cabina, però aquest s’hi va negar i «va mostrar una actitud alterada i agressiva cap als policies.

Diverses ampolles

Notícies relacionades

El conductor presentava «símptomes evidents» d’estar begut i en el registre del vehicle els Mossos van localitzar ampolles de conyac, cerveses i altres begudes alcohòliques; a més, van constatar que havia circulat més hores de les permeses i que no havia respectat el descans obligatori.

Per aquests fets, el conductor va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, originar un greu risc per a la circulació, conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, i diumenge va passar a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres (Girona), que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Temes:

Trànsit