Maltractador amb antecedents

Una nena apunyala el seu padrastre, un agressor masclista, per salvar la vida de la seva mare a Torrent

La menor, de 12 anys, va témer per la vida de la seva progenitora al veure que l’home l’agafava pel coll i la colpejava al cap

1
Es llegeix en minuts

Una de menor va defensar la seva mare davant l’home que l’agredia dimecres passat, segons el Levante-EMV. La nena de 12 anys va acoltellar el maltractador quan aquest agafava la seva progenitora del coll en un domicili de Torrent. L’home és un maltractador amb antecedents policials per violència masclista.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les 23 hores de dimecres passat, a la vivenda familiar on la dona maltractada viu al costat dels seus quatre fills i la seva parella, l’agressor que va ser apunyalat per la menor. Fins allà es van desplaçar amb caràcter urgent diverses patrulles policials després de ser alertades de l’episodi de violència masclista que estava succeint a la casa. No obstant, els agents desconeixien que la víctima del maltractador no presentava cap mal físic i que l’agressor masclista havia resultat ferit en un acte de defensa, segons ha avançat avui el diari Las Provincias.

Ferida a l’axil·la

Quan els agents de policia van accedir al domicili van trobar el maltractador, de 38 anys i nacionalitat búlgara, amb una ferida considerable a l’axil·la, tirat al terra del dormitori i envoltat d’un bassal de sang. Fins al lloc es van desplaçar serveis mèdics, que van atendre l’agressor masclista mentre la menor va explicar als agents que havia gravat al seu mòbil un àudio en el qual podien escoltar-se els crits de la seva mare i del maltractador en el moment en què l’home la colpejava.

Notícies relacionades

Segons relata el diari, l’actitud de la menor (va arribar a indicar on havia deixat el ganivet amb què va apunyalar l’home) va causar sorpresa als agents per la seva integritat. La nena ja havia sigut testimoni d’altres agressions, però va ser en aquesta ocasió quan va pensar que l’agressor podria matar la seva progenitora al veure com l’home li colpejava al cap. Al ser menor de 14 anys, la nena no té responsabilitat penal.

Segons ha pogut saber Levante-EMV, a la vivenda resideixen l’agressor masclista, la víctima i quatre menors: el nadó de tots dos, de només mes i mig; i tres fills de la dona de 7, 10 i 12 anys. Segons el relat de la menor, tots haurien presenciat episodis de violència. El SAMU va traslladar l’home a l’Hospital General, on va ser intervingut de manera immediata de la ferida al bíceps dret.