Denunciades tres persones per gravar i difondre un vídeo d’un avi que va morir en un incendi a Ripoll

Els Mossos argumenten que les imatges era privades i el seu enviament va suposar un greu perjudici per a la família del mort

54688710 59

54688710 59 / David Aparicio

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment dues dones i un home per gravar i difondre un vídeo d’un incendi a Ripoll (Girona) en el qual apareixia un avi que posteriorment va morir a causa del foc. Les tres persones denunciades seran citades pròximament per declarar davant l’autoritat judicial competent.

El matí del 20 de novembre passat es va produir un incendi en un domicili de Ripoll, on va morir un home d’edat avançada a causa del foc, i a través de les xarxes socials va començar a circular un vídeo en què s’observava la víctima al balcó durant els seus últims instants de vida.

Notícies relacionades

La Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos de Ripoll va determinar que aquestes imatges, estrictament privades i amb un contingut altament sensible, s’havien difós a través d’una aplicació d’enviament entre mòbils, i s’havien fet virals a les xarxes socials amb el greu perjudici per a la família del mort.

La investigació va permetre identificar la dona que va gravar el vídeo i altres persones que el van reexpedir a diferents xats, fins que es va fer una difusió descontrolada i massiva entre més persones de la localitat de Ripoll i de la resta de Catalunya.