FUGIA DE LA POLICIA

Dos ferits en una col·lisió frontal ocasionada per un kamikaze a Madrid

El xoc ha tingut lloc quan un vehicle ha començat a circular en sentit contrari per l'M-40 per evitar la policia, que li ha donat l'alto a Villaverde per saltar-se una zona per als vianants

madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una col·lisió frontal entre un turisme que fugia de la policia municipal i un altre que circulava correctament ha deixat dues persones ferides, una el kamikaze, a l’enllaç de l’M-31 amb l’M-40.

Segons ha informat una portaveu d’Emergències Madrid, la col·lisió ha tingut lloc a l’altura del quilòmetre 19 de l’M-40 després que al voltant de les 16 hores la policia municipal donés l’alto a un vehicle a Villaverde per saltar-se una zona per als vianants.

Notícies relacionades

El vehicle va fugir i va acabar a l’M-40 en sentit contrari per evitar la policia. Després de la col·lisió, Samur-Protecció Civil va atendre els dos conductors.

El conductor que circulava correctament és un home de 25 anys que va patir un traumatisme pelvià i fractura de clavícula, i va haver de ser traslladat amb pronòstic reservat a l’Hospital Gregorio Marañón. Per la seva banda, el kamikaze té 67 anys i ha patit una fractura de clavícula, per la qual ha hagut de ser traslladat a l’Hospital 12 de Octubre.