Sánchez crida a «regalar seguretat» aquest Nadal i complir les restriccions

El president del Govern ha demanat anteposar «la precaució sanitària» durant el període festiu a qualsevol altre propòsit

sanchez-navidad / periodico

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

«Regalem seguretat a aquells que estimem per seguir tots junts demà», ha demanat el president del Govern, Pedro Sánchez, aquest dissabte en una crida a la ciutadania a respectar les restriccions contra el coronavirus per Nadal. A més, s’ha dirigit a tota la societat per sol·licitar que facin «pedagogia» amb familiars, amics i coneguts perquè entenguin que per poder celebrar el Nadal dels pròxims anys tots junts resulta necessari més distància social en aquest final del 2020. 

Notícies relacionades

En un acte celebrat a la seu del PSOE, Sánchez ha admès que en «aquest Nadal és necessari que s’anteposi la precaució sanitària a qualsevol altre tipus de propòsit». Així, el cap de l’Executiu ha demanat que no es rebaixin les mesures de distanciament durant les pròximes setmanes amb l’arribada de les festes nadalenques, perquè això podria posar en perill la feina dels últims mesos per reduir el nombre de contagis.

 A més, Sánchez ha assenyalat que el 2021 portarà millors notícies, començant pel pla de vacunació. No obstant, ha avisat que «assistirem a una etapa crítica de la pandèmia coincidint amb les primeres vacunes», segons apunten els experts. «Si continuem contenint el virus mentre arriben les vacunes, el que farem és neutralitzar-lo», ha dit.