Detingut un massatgista de Canet de Mar per 12 denúncies d'abusos sexuals

El presumpte abusador va passar dissabte a disposició del Jutjat número 3 de Mataró, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars

Un hombre le da un masaje a una mujer

Un hombre le da un masaje a una mujer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un massatgista de Canet de Mar (Maresme), per a qui el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs, després que almenys 12 dones l’hagin denunciat per tocaments i abusos sexuals, que suposadament cometia als seus pacients durant les consultes, segons la cadena SER.

Fonts de la policia catalana han confirmat que el sospitós, de 47 anys i veí d’aquesta localitat, va ser arrestat dijous passat per l’equip d’investigació de la comissaria de Mataró, on una dotzena de dones havien denunciat els abusos patits pel presumpte professional.

Denúncia a través d’Instagram

Les pacients, majoritàriament noies joves, s’han organitzat a través d’un grup d’Instagram, en el qual han relatat els abusos, alguns dels quals van ocórrer fa anys i en què, en general, segueix un mateix ‘modus operandi’.

Captura de la campanya d’Instagram contra el massatgista de Canet de Mar que presumptament ha abusat de desenes de dones

A més, demanen «fons per cobrir les despeses jurídiques i d’acompanyament psicològic en el procés de prendre accions legals contra ell», ja que «han sigut més de 20 anys abusant o agredint de nenes i dones, tant menors com majors d’edat, a través de la seva professió». 

Tocaments per tot el cos i despullades 

D’acord amb el relat de les víctimes, amb l’excusa dels massatges, el sospitós els demanava que es despullessin completament i les «grapejava» i realitzava tocaments per tot el cos, fins i tot de vegades a la zona genital.

Notícies relacionades

En moltes ocasions, a més, preparava el consultori amb encens, llum tènue i música ambient o amb un matalàs al terra.

El presumpte abusador va passar dissabte a disposició del Jutjat número 3 de Mataró, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.