Manualitats fàcils i barates per preparar la teva casa per a Halloween

manualidades-halloween

manualidades-halloween

1
Es llegeix en minuts
Verónica Sedeño

Halloween està a punt d’arribar i molta gent ja s’ha posat fil a l’agulla amb la decoració, disfresses i menús per a aquesta data tan assenyalada. Tot i que les celebracions d’aquest any estaran marcades per la preocupant situació sanitària, conseqüent del coronavirus, són moltes les cases que es preparen per a la nit més terrorífica de l’any. Per a tots ells, portem les següents manualitats fàcils i barates per decorar casa teva per Halloween. ¡Tota la família podrà preparar-les!

wp:heading Teranyines per a Halloween

Teranyines per a Halloween /wp:heading

Un dels ‘attrezzo’ més recorreguts per a la decoració de Halloween són les tenebroses teranyines. Per preparar-les no hi ha res més fàcil que utilitzar unes bosses d’escombraries negres. Simplement hauràs de dibuixar sobre el plàstic la forma de la teranyina i després retallar-la amb unes tisores. 

wp:heading Fantasmes de Halloween

Fantasmes de Halloween /wp:heading

Un altre dels elements decoratius més famosos per Halloween són els fantasmes. En aquest cas, els prepararem amb globus. Només necessitaràs unes ampolles, globus, un drap o tros de llençol vell, pega, aigua, retoladors i cinta adhesiva. El primer que hauràs de fer és inflar els globus. Després, unta-hi la pega i l’aigua per cobrir-los amb la tela. El toc final l’aconseguiràs pintant cares als teus fantasmes de Halloween. 

wp:heading Mans ensangonades

Mans ensangonades /wp:heading

Una altra divertida manualitat per a Halloween és omplir la casa de cartolines amb mans untades en pintura vermella. Fes partícips els nens: pinta’ls les mans amb pintura vermella. Després estampa les mans en cartolines i ja tindràs preparada la teva decoració per a Halloween

wp:heading Carbasses customitzades

Notícies relacionades

Carbasses customitzades /wp:heading

I com no podia ser de cap altra manera, les carbasses no podien faltar en aquest article sobre decoració de Halloween. No hi ha festa de Halloween sense carbasses, per això pots fer-ne unes quantes i customitzar-les. Hi ha diverses maneres, però si seguim la línia de manualitats fàcils i barates per a Halloween, recorrerem a unes pintures o retoladors per pintar les cares de les nostres carbasses de Halloween. Una vegada més, es tracta d’una manualitat que pots deixar en mans dels més petits, que estaran encantats amb la seva terrorífica tasca. 

Temes:

Halloween