i dos anys d'allunyament

Condemnada a tres mesos de presó per assetjar un monitor de gimnàs

Sense antecedents, la dona es va presentar al jutjat de Gijón tremolant i va reconèixer el delicte d'assetjament sexual al qual va sotmetre un guia de fitnes

palacio

palacio

1
Es llegeix en minuts
L.P.

La dona acusada d’assetjar sexualment, fins a extrems delirants, un monitor de fitnes del gimnàs on acudia a Gijón ha admès avui els fets i acceptat una condemna de tres mesos de presó amb suspensió de pena i dos anys d’allunyament, de 200 metres, del tècnic esportiu que va patir la fustigació.

Segons el relat de fets que feia el Ministeri Fiscal, des del mes de novembre de l’any 2018 l’acusada era sòcia d’un centre esportiu de Gijón, on treballava un monitor de fitnes del qual es va encapritxar. L’acusada li va proposar, de manera reiterada, mantenir relacions sentimentals i sexuals, a la qual cosa ell es va negar. Malgrat això, l’acusada insistia, el perseguia per les instal·lacions del centre esportiu i traslladava les seves pretensions a altres treballadors del centre.

Notícies relacionades

Atès el delirant comportament de la dona, el gimnàs la va donar de baixa com a sòcia. «Malgrat això, rondava pels voltants de l’establiment intentant contactar amb el monitor, que s’havia d’ocultar perquè no l’abordés. L’acusada va tractar de contactar amb l’home per internet, sense aconseguir-ho, via àudios, emoticones de petons, missatges, vídeos...», relatava la fiscalia.

L’acusació pública considerava que els fets són constitutius d’un delicte d’assetjament sexual de l’article 184-1 del Codi Penal i sol·licitava que es condemnés l’acusada a quatre mesos de presó i que, a més, indemnitzés el monitor amb 3.000 euros pel patiment que li va causar el seu comportament.