'passeig' sota la lupa

Els Mossos investiguen el passeig que un agent va fer a uns nens de la Mina amb el cotxe oficial

Un vídeo que capta la seqüència des d'un balcó mostra com els petits pugen i baixen mentre el vehicle fa voltes per la plaça

Segons fonts consultades per EL PERIÓDICO, es tracta d'un policia que és veí de Sant Adrià de Besòs

agente investigado por subir ninos en el coche oficial / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra investiguen un dels seus agents per haver pujat al cotxe oficial uns quants nens per fer-los un ‘passeig’ per una plaça del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

Els fets van tenir lloc fa uns dies però han transcendit aquest dissabte, quan ha circulat per les xarxes socials un vídeo que capta la seqüència. Va passar de nit en una plaça del veïnat. En les imatges s’aprecia com els nens s’amunteguen al seient del copilot mentre el policia fa voltes a poca velocitat per una de les places més freqüentades del veïnat. 

Tot transcorre en un clima desenfadat i els menors semblen estar entusiasmats amb la ‘passejada’. No obstant, els Mossos d’Esquadra tenen prohibit pujar ciutadans als cotxes oficials si no és durant jornades de portes obertes o en casos especials i contemplats. La volta, a més, va tenir lloc quan ja estaven en vigència mesures restrictives per evitar els contagis per coronavirus. 

Notícies relacionades

 Fonts consultades per aquest diari expliquen que dins el vehicle viatjava només un agent que és veí de Sant Adrià de Besòs.