queixes dels usuaris

Les notes de les PAU a Catalunya ja es poden consultar via web

Els resultats de les proves d'accés per als majors de 25 anys estaran disponibles dimecres

Les notes de les PAU a Catalunya ja es poden consultar via web

Ferran Nadeu

Es llegeix en minuts

Les notes de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) a Catalunya es poden consultar des d’aquest dissabte a internet, tot i que encara no les d’aptitud personal (PAP) per a l’accés als graus en Educació infantil i en Educació Primària, segons ha informat la Secretaria d’Universitats de la Generalitat.

Aquestes fonts també han informat a través de les xarxes socials que els resultats de les proves d’accés a la universitat per als majors de 25 anys es podran consultar a partir de dimecres que ve, dia 29.

Els resultats de les PAU d’aquest any es poden mirar en aquest enllaç de consulta ràpida: http://consultarapida.accesuniversitat.gencat.cat/accesuniversita t/consulta-notes-pau.html.

DNI i contrasenya

Et pot interesar

En aquesta direcció s’ha d’introduir el DNI, NIE o passaport i la contrasenya que els estudiants utilitzen al portal d’accés a la universitat per arribar fins a la nota de les PAU, segons Universitats.

Alguns usuaris han expressat a Twitter les seves dificultats per accedir a aquestes dades de les PAU amb les seves contrasenyes en les últimes hores.