Dos morts en el xoc frontal de dues furgonetes a Badia del Vallès

Un dels vehicles circulava en sentit contrari

tauli

tauli / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

Tragèdia a la carretera. Aquest dissabte de matinada dues persones han mort i una tercera ha quedat ferida de gravetat en el xoc de dues furgonetes, una de les quals circulava en sentit contrari, a l’altura del municipi barceloní de Badia del Vallès. El Servei Català de Trànsit ha informat que els fets han tingut lloc cap a les sis del matí al quilòmetre 9,4 de la carretera C-58, a Badia.

Segons els primers indicis, una de les dues furgonetes circulava en sentit contrari i hauria xocat frontalment amb el segon vehicle implicat.

Les víctimes mortals són J.L.S.S., de 44 anys i veí de Mollet del Vallès, conductor d’una de les furgonetes, i R.J.S.A., de 37 anys i nacionalitat peruana, ocupant de l’altre seient davanter del vehicle.

Via tallada

Una tercera persona va resultar ferida greu i va ser traslladada a l’hospital del Parc Taulí de Sabadell (Barcelona).

Al lloc del sinistre es van desplaçar set dotacions dels Mossos, set més dels bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Com a conseqüència del sinistre, la via ha estat tallada totalment en sentit nord fins a les 6:38 hores, quan se n’ha obert un carril.

A la caravana ocasionada per aquest tall s’ha produït un altre accident que, al seu torn, ha ocasionat retencions en la circulació a la zona fins passades les 10 del matí.