La selectivitat de la Covid

«Sort que ens hem pogut treure les mascaretes en l'examen»

Els estudiants agraeixen fer la prova sense protecció facial i celebren les mesures de control i l'organització

zentauroepp54024113 soc selectividad200707135041

zentauroepp54024113 soc selectividad200707135041

2
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

El primer examen de selectivitat de l’‘era Covid’ es realitza amb molta calma i comprensió per part dels estudiants, que agraeixen poder treure’s la mascareta. Així ho han expressat almenys aquests sis alumnes que s’han examinat aquest matí de castellà a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB).

Jordi Rodríguez, de l’Hospitalet

«L’examen de castellà m’ha semblat ràpid, senzill i àgil. He redactat un text sobre les xarxes socials i la seva facilitat per a les relacions. Hem hagut d’estar amb la mascareta posada fins que ha començat l’examen. Les mesures de seguretat que s’apliquen em semblen correctes. A mi m’agradaria estudiar Relacions Internacionals i Ciències Polítiques».

Paula García, de Sant Feliu de Llobregat

«Crec que l’examen m’ha anat molt bé, però també és veritat que havia estudiat bastant. L’haver d’estar amb la mascareta aclapara, però sort que ens l’hem pogut treure. La veritat és que m’esperava que tot aniria pitjor per la Covid, però estic contenta. I tot i que hi ha normes de seguretat, els professors, i tothom, són molt amables. A mi m’agradaria estudiar Administració i Direcció d’Empreses (ADE)».

Andrea Pérez, de Barcelona

«Jo m’esperava que l’examen seria més difícil, tot i que tampoc ha sigut fàcil ¿eh?. Però a mi m’ha anat molt bé. Durant la prova m’he tret la mascareta perquè a mi m’aclapara, tot i que una vegada que comença la prova és voluntari portar-la. Jo vull entrar a la Facultat de Dret».

Joan Miralta, de Barcelona

«L’examen de castellà per a mi ha sigut fàcil i difícil. Hi havia de tot, tot i que jo crec que m’ha anat bé. No estic preocupat perquè necessito treure un 6 o un 7 i segur que el tinc. L’examen i tot està molt ben organitzat i això que em semblava dificil amb les mesures de seguretat pel coronavirus. Jo en la prova m’he tret la mascareta. A mi m’agradaria estudiar ADE».

Helena Ruzo, de Barcelona

Notícies relacionades

«A mi l’examen de castellà m’ha anat molt bé, malgrat que no me l’havia preparat gaire. Però no era ni molt fàcil ni molt complicat. Jo he optat pel tema de les xarxes socials. Les mesures de seguretat pel coronavirus m’han semblat molt bé. I he agraït que ens poguéssim treure les mascareta durant la prova. A mi m’agradaria estudiar Psicologia».

Gerard Alcaide, de Barcelona

«A mi m’ha anat molt bé l’examen. Era del nivell adequat, tot i que tampoc era fàcil. Jo he optat per treure’m la mascareta mentre m’examinava. Però les mesures de control em semblen bé. Aquests dies, amb el confinament he tingut temps per estudiar, tot i que també podies relaxar-te més. A mi m'agradaria entrar a Enginyeria Informàtica».

Temes:

Selectivitat