aplicació

Infoplatges incorpora dades sobre el nivell d'ocupació per evitar aglomeracions

Els ajuntaments -de Montgat a Castelldefels- recullen les xifres i l'AMB centralitza la informació

Nada más llegar, el pasado 13 de junio, a la playa de Nova Icária en Barcelona, un agente, al ver mi cámara, se me acercó para avisar de que procederían a cerrar su acceso por alcanzar el límite de aforo permitido. En sus 15 años de servicio, pocas veces había visto tantos bañistas, pero me reconocía que el mismo tenía unas ganas infinitas por disfrutar del sol y el mar.

Nada más llegar, el pasado 13 de junio, a la playa de Nova Icária en Barcelona, un agente, al ver mi cámara, se me acercó para avisar de que procederían a cerrar su acceso por alcanzar el límite de aforo permitido. En sus 15 años de servicio, pocas veces había visto tantos bañistas, pero me reconocía que el mismo tenía unas ganas infinitas por disfrutar del sol y el mar. / MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
Acn

L’aplicació Infoplatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) incorpora aquest estiu noves dades i es podrà consultar en temps real el nivell d’ocupació de cada platja.

D’aquesta manera, els usuaris podran triar en cada moment anar a les platges amb baixa ocupació per evitar aglomeracions i, d’aquesta manera, s’afavoreix que la població es reparteixi més al llarg de tot el litoral metropolità.

L’aplicador recull la informació recollida als ajuntaments de Castelldefels, Gavà, el Prat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat. 

Notícies relacionades

L’AMB recorda la importància de respectar el distanciament social com a mesura imprescindible per evitar l’augment de contagis per coronavirus en l’etapa de represa.

A més del nivell d’ocupació, l’aplicació incorpora una altra informació de les platges com el temps, l’estat del mar, els serveis i les instal·lacions, els aparcaments i els transports públics. A més, els usuaris poden comunicar qualsevol incidència sobre neteja o desperfectes. L’any 2019, l’aplicació va rebre un total de 23.000 consultes.