DOS HOMICIDIS EN UNA NIT

Mor un home al caure per l'estrebada d'uns lladres a l'Hospitalet

Una jove de 19 anys també ha mort aquesta matinada al Baix Llobregat al ser apunyalada al polígon de Can Famades de Cornellà

Els investigadors no creuen que ni els lladres ni qui va apunyalar la noia tinguessin intenció de matar-los

zentauroepp53812961 26 04 2020 un coche de los mossos d esquadra   catalu a espa200619172407

zentauroepp53812961 26 04 2020 un coche de los mossos d esquadra catalu a espa200619172407 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un home va morir durant la matinada de dissabte a diumenge després d’un robatori violent al carrer Muses de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). La víctima va ser assaltada a la 01.40 de la nit. Els agressors el van sorprendre i d’una estrebada per sostreure-li possiblement una bossa de mà el van fer caure. L’home va caure a terra i es va colpejar el cap contra el terra i va patir una ferida que acabaria costant-li la vida, segons va avançar la Cadena SER i ha confirmat aquest diari.  

Segons fonts policials consultades, els investigadors no aprecien que hi hagués una intenció de causar la mort de l’home per part dels autors del robatori violent. És a dir, aquests perseguien únicament sostreure les seves pertinences i en cap moment tenien intenció d’acabar amb la seva vida. No existeixen indicis, per exemple, que el colpegessin després de la caiguda. 

Es tracta d’un cas que connecta amb el que va passar ara fa un any a Barcelona. Llavors una dona, un càrrec rellevant de Corea del Sud, va morir setmanes després de patir un robatori violent en ple carrer. Les ferides que va patir al colpejar-se contra el terra després que la fes caure un lladre –que la va abordar des d’una motocicleta– la van deixar en estat de coma. Va morir dies després iniciant així el caseller negre d’un estiu en la ciutat que batria rècords d’homicidis. 

Notícies relacionades

Hores després del succés a l’Hospitalet de Llobregat, no lluny d’aquest municipi, en el polígon de Can Famades de Cornellà (Baix Llobregat), una jove de 19 anys ha mort apunyalada durant una discussió ocorreguda a la sortida d’una discoteca. La víctima ha ingressat en estat molt greu a l’hospital i la mort s’ha confirmat hores després. El lloc on ha ocorregut aquesta segona mort violenta és un recinte d’oci nocturn. 

Els investigadors dels Mossos tampoc creuen, com en el cas de l’home de l’Hospitalet, que qui va apunyalar la noia volgués assassinar-la.