Detingut a Esplugues per incitar a l'odi contra una professora

L'investigat va dir en una ràdio de Cornellà que podrien tallar-li el cap per beure vi i fumar

La dona és mestra de filosofia i resideix i exerceix al Marroc però les amenaces es van llançar des d'Espanya i va actuar la Policia Nacional

el-r8rsw4aayayu

el-r8rsw4aayayu

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Esplugues de Llobregat (Barcelona) un home com a presumpte autor dels delictes d’incitació a l’odi i contra la integritat moral després de proferir proclames vexatòries cap a una professora de filosofia que resideix i exerceix al Marroc.

L’arrestat col·labora en una emissora de ràdio local que emet des de la localitat de Cornellà de Llobregat (Barcelona) a través de la FM i d’Internet i amb gran seguiment entre la comunitat marroquina a Catalunya, segons un comunicat del cos policial.

Notícies relacionades

La indagació va començar quan una dona va informar la policia de l’emissió d’un vídeo a través de les xarxes socials de l’emissora en el qual es dirigien acusacions i insults contra la professora.

L’home criticava la seva actitud per haver sortit a les xarxes socials fumant i bevent una copa de vi i haver faltat al respecte al Profeta, i va arribar a insinuar que si visqués en altres països li podrien tallar el cap per això. Després de posar els fets en coneixement de la Fiscalia Especial contra els delictes d’odi de Barcelona i si s’activa la investigació, es va aconseguir localitzar els responsables de l’emissora i el detingut, que es troba en llibertat amb càrrecs a l’espera de la seva citació per part del jutjat competent.