A ALBACETE

Un incendi a l'Hospital d'Hellín obliga a desallotjar tots els pacients

En les imatges s'observa fins i tot pacients del centre hospitalari, algun en cadira de rodes i alguns en els llits hospitalaris, a l'exterior de l'hospital d'Albacete

ezhrv6oxgaauqc6

ezhrv6oxgaauqc6

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Durant la tarda d’aquest dijous s’ha declarat un incendi a l’Hospital d’Hellín, que a les 18.30 hores roman actiu i ha obligat a desallotjar uns 150 pacients. 

Tal com es pot comprovar a través del senyal en directe que està proporcionant la Televisió d’Hellín a través del seu canal a Facebook, almenys una dotació de bombers ja està treballant en tasques d’extinció en una de les façanes de la infraestructura hospitalària, d’on surt abundant fum negre.

Pacients a l’exterior

Notícies relacionades

En les imatges s’observa fins i tot pacients del centre hospitalari, algun en cadira de rodes i alguns en els llits hospitalaris, a l’exterior de l’hospital d’Albacete. També es pot observar un dispositiu de seguretat que acordona els carrers propers al centre, així com efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

El president del Partit Popular de Castella-la Manxa, Paco Núñez, ha informat també d’aquest succés a través del seu perfil oficial a Twitter, en un post en el qual ha ofert la seva col·laboració i la del seu partit «en el que sigui necessari per atallar» les flames de cara que provoquin «les menors seqüències possibles».