acte incívic

Desallotjades 100 persones d'una platja d'Eivissa

La policia local no va multar els congregats a Cala Tarida, a Sant Josep, alguns dels quals estaven celebrant un 'botellón'

cala-tarida

cala-tarida

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Sant Josep va desallotjar aquest dimecres un centenar de persones congregades en una platja del municipi. Segons ha informat aquest dijous l’ajuntament en un comunicat, la incidència va tenir lloc als voltants de Cala Tarida després que un ciutadà va alertar sobre la gran concentració de persones que s’estava produint al lloc.

Notícies relacionades

Alguns assistents fins i tot estaven celebrant un ‘botellón’. Una vegada al lloc, la Unitat de Seguretat Ciutadana va comprovar que no es respectaven les distàncies de seguretat, per la qual cosa va desallotjar la platja en pocs minuts. Els agents, per facilitar l’evacuació, van optar per agilitar la sortida dels assistents en comptes de denunciar les infraccions.

El tinent d’alcalde, Ángel Luis Guerrero, ha recordat que encara no s’està fora de perill, per la qual cosa s’han de respectar les precaucions. A més, el municipi compta amb quilòmetres de costa, amb la qual cosa es poden evitar aquestes aglomeracions, ha conclòs.

Temes:

Desescalada