ESTAT D'ALARMA

Madrid requereix de nou l'UME a la Cañada Real per garantir-hi el confinament

La comunitat demana que la desinfecció se centri especialment en el sector 6 per ser la zona amb més nombre de contagis

zentauroepp52254754 canada real200212132032

zentauroepp52254754 canada real200212132032 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Comunitat de Madrid ha requerit de nou la presència de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a la Cañada Real Galiana per garantir les mesures de confinament en aquesta zona de la regió durant l’estat d’alarma pel coronavirus. 

Segons ha explicat l’Executiu regional en un comunicat, ja es va sol·licitar la seva actuació la passada setmana i, a més del confinament, demanen la seva col·laboració per regular els desplaçaments autoritzats i evitar els no procedents. Unes tasques per a les quals és «imprescindible» que es patrullin amb freqüència els vials de comunicació entre sectors, especialment el 6.

Notícies relacionades

Una altra de les demandes de l’Executiu regional és que l’UME dugui a terme tasques de desinfecció dels vials de comunicació entre els sectors 1 i 5 de la Cañada Real, mentre presti especial atenció al número 6, després d’haver-se detectat que és la zona amb un més alt nombre de casos greus de contagi de coronavirus (Covid-19).

Així mateix, els treballadors de l’Oficina del Comissionat per a la Cañada Real Galiana continuen prestant els seus serveis de manera preventiva dins de les limitacions establertes per l’estat d’alarma. Per a això, es manté operatiu el telèfon 912.760.124, el correu electrònic comisionadocreal@madrid.org i un permanent canal de comunicació a les xarxes amb les diferents entitats socials i les associacions veïnals que treballen a la zona per atendre els requeriments que siguin necessaris.