Epidèmia

La DGT intensificarà els controls aquest cap de setmana

La Guàrdia Civil de Trànsit va posar 3.700 denúncies el cap de setmana passat

controles-de-trfico-de-la-guardia-civil / periodico

1
Es llegeix en minuts
Juan José Fernández

La Direcció General de Trànsit i l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil establiran controls a les carreteres de sortida de les grans ciutats aquest cap de setmana a fi d’impedir els desplaçaments a segones residències, tenint en compte el període de descans i, sobretot, la proximitat de Setmana Santa.

Una nota emesa aquest divendres per la Guàrdia Civil recorda que només estan permesos els desplaçaments per a serveis essencials. A més, estan prohibides les ocupacions de més d’una persona als vehicles particulars.

Des del començament de l’estat d’alarma, l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil està realitzant controls en diferents punts de carretera i aquests controls es reforçaran tot aquest cap de setmana «en tota mena de vies», diu la nota.

Notícies relacionades

Els agents tenen ordre de comprovar el motiu del desplaçament. El cap de setmana passat, els agents de trànsit de l’institut armat van muntar més de 7.000 controls, en els quals es van controlar més de 128.000 vehicles i es van interposar 3.700 denúncies. La mitjana de la quantia és de 600 euros.

La Guàrdia Civil considera «imprescindible» la limitació de la circulació, si bé també comenta en la seva nota que «el comportament de la majoria dels ciutadans davant aquestes restriccions a la mobilitat ha sigut correcte i responsable».